Tortellini med Broccolipesto

Home / Recept / Huvudrätter / Tortellini med Broccolipesto

Broccoli och persilja ger en twist till den här peston.

Tortellini med Broccolipesto

Ingredienser

  •  450 g broccolibuketter
  • 2,25 dl färsk persilja
  • 4 msk olivolja
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 20 g (4 msk) parmensanost
  • 450 g tortellini med ostfyllning

Gör så här

  1. Koka upp vatten i en stor kastrull, lägg ned broccolin och låt koka i 2-4 minuter.
  2. Häll sedan över broccolin på en tallrik och låt svalna lite.
  3. Lägg ned olja, pinjenötter, persilja och broccoli i kannan och fäst locket.
  4. Välj hastighet 1.
  5. Starta maskinen och öka till hastighet 8.
  6. Mixa i 30 sekunder och ta hjälp av tampern för att pressa ned ingredienserna i kannan.
  7. Koka tortellinin enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1,8 dl av tortellinivattnet, detta ska sedan blandas med brocolipeston.
  8. Blanda sedan ihop tortellini och broccoli och toppa med lite pinjenötter.
Related Posts
Varm Choklad | The Blender